CARTES D’HIVERN

FERNANDEZ PAZ, Agustín (1995): Cartes d’hivern, Bromera

Dirigit a un públic juvenil.

MISTERIS PARANORMALS SENSE RESOLDRE

El llibre tracta d’una història de terror i misteri protagonitzada per dos amics gallecs. Un dels amics és escriptor i se’n va de viatge als Estats Units, l’altre és pintor i es compra una casa a Galícia per tal de buscar inspiració enmig de les muntanyes i ben lluny de la població.  Tot un seguit de fets terrorífics li ocorreran al pintor, però ell no pararà d’enviar correspondència al seu amic fent-li saber tots els fets que li estan deixant la sang glaçada, encara que ell no sap que s’ha anat de viatge.

La història és molt bona, encara que no li pose un 10. Jo esperava que el final fos lògic, que no hi hagués res paranormal, que sols fos un muntatge. Hi ha coses que no entenc. La història transcorre molt lentament, fins als tres últims capítols que és quan hi ha “acció” de veritat.

Els personatges m’han agradat molt, ja que tot queda entre els mateixos personatges, es a dir, que no van afegint personatges al llarg de la història. També pense que és per les relacions que estableixen: Teresa és germana de Xavier(l’escriptor), i Xavier és amic d’Adrià, i Teresa està enamorada d’Adrià. A més a més, la major part de l’historia està narrada en primera persona, ja que són cartes, encara que unes vegades ens les narra Adrià i unes altres Xavier.

Recomanaria el llibre perquè és molt interessant, hi ha molt de suspens, els personatges són tots amics o estan presentats des del primer capítol, l’ambient de bruixeria es molt apropiat i quan t’enganxes no pots parar de llegir-lo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: